Нов медицински център за деца в София

FiHealth Детски център "Слончо" очаква своите малки пациенти

Специализираният детски медицински център „Слончо” отвори врати на 1-ви март 2014 г. и вече предлага на своите малки пациенти висококачествено обслужване от тясно-профилирани здравни специалисти по детски болести. Специализираният педиатричен център е част от Медицински центрове FiHealth и се намира на ул. „Александър Фол” № 2 в Студентски град.

Цялостното вътрешно оформление на детския център е съобразено със специалните потребности на децата. Детският център разполага със специализирани кабинети и манипулационна, снабдени с модерно медицинско оборудване и апаратура.

В центъра има възможност да се извършва спирометрия на деца, микроскопско изследване на назален секрет и храчка, кожно-алергични проби при деца, както и инхалаторно лечение.
Същевременно центърът работи и по договор с НЗОК, както и с платени прегледи. В него родителите могат получат специализирана педиатрична извънболнична помощ и се извършват манипулации като вливания, мускулни и венозни манипулации и други.

Основната цел на новосъздадения педиатричен център е децата от всички райони в София да получат специализирани медицински услуги в областта на пулмологията, кардиологията, УНГ, неонатологията, ортопедията и педиатрията. В центъра вече работи екип под ръководството на проф. Пенка Перeновска – национален консултант по педиатрия , изтъкнат и признат специалист по детска пулмология.

Част от останалите признати лекари, които ще преглеждат малчуганите са:
доц. Цоло Цолов ,д-р Антоанета Добрева , д-р Румяна Обрешкова, д-р Димитрина Митова, д-р Снежина Лазова, д-р Величка Терзиева , д-р Жечка Глогова – ортопед, д-р Силвия Стойкова – ехографист.
Амбицията на екипа от високо квалифицирани лекари на FiHealth Детски център „Слончо” е да обслужи с внимание малките си пациенти, използвайки съвременната апаратура и възможности на медицинския център.
Лекарите-специалисти от FiHealth Детски център „Слончо” вече са на разположение всеки делничен ден от 8.00 до 18.00 часа.

Важно!

FiHealth Детски център "Слончо" работи по НЗОК с направления от личния лекар.

За връзка с нас

Адрес:

ул. "Проф. Александър Фол" 2, вх. В, ет. 1

София 1700, кв. Студентски град

Телефони за контакт:

тел.: 02 / 445 6666

мобилен: 0882 140 666

факс: 02 / 445 6669

e-mail адрес:

medc2@fihealth.bg

Длъжностно лице по защита на данните:

e-mail: dpo@fihealth.bg

График
на лекарите


FiHealth Детски център "Слончо"